10.kolo

Velež-Žepče 1:0

Možemo reći dobar meč ali sa samo jednim golom,i to auto golom.Tragičar autogola je bio igrač Žepčeta Mirčeta u 32 minuti prvog poluvremena.

Sarajevo-Leotar 3:0

Sarajevo je kao domaćin pobijedilp tim iz Trebinja,Leotar sa viskih 3:0.Prvi pogodak je Sarajevo zabilo preko Mešića u 21.minuti.Samo 7 minuta poslje sa bijele tačke siguran je Bučan.Dok je Grujić konačnih 3:0 potrdio u 61 minuti.

Jednistvo-Sloboda 2:1

Grzno mi je bilo na tekmi gdje smo izgubili protiv Jednistva.Prvi gol zabio je Varnešević u samo završetku prvog poluvremena.Te Sloboda izjednačuje u 51 minuti preko Ahmetovića.Dok je pobijednički pogodak dao Seferović u 70 minuti.

Modriča-Željezničar 1:0

"Uljari" su ponovo potrdili zašto su na vhu tablice Premijer Lige BiH.Ovaj puta pobijedili su sarajevski Željezničar sa jednim golom prednosti.Prvi i jedini pogodak dao je Nikolić u 52 minuti.

Orašje-Laktaši 1:0

Izgleda da je mijenjanje trenera u taboru Orašja dosta toga doprinjelo.Prva pobijeda na čelu novog trenera je protiv Laktaša.Jedini gol zabio je Pejić u 23 minuti.

Čelik-Zrinjski 1:0

Čelik je pobijedio preko Nikolića u 15 minuti

 

 

premijerliga
Sta gledas kad t nezanimama jel?

9 komentara

  1. samo bih ti nesto reko blog ti je odličan samo se molim te potrudi da izbacis te neke riječi kao sto su “usrani”, “jebeni” i tako dalje, jer ce ti blog dobiti na kvaliteti,,,, a koliko vidim imas puno posjeta, pa eto samo da ti još jednom ponovim izbaci te seljačke riječi, nemoj misliti da sad ja tvoj blog nesto na zao činim nego bas suprotno,jer i ja cesto znam reci te riječi ali ih na blogu nepisem,, i volim sto pises svojim riječima a neprepisujes od drugih neki tekst,, pozdrav

Komentariši