beats by dre cheap

Vijesti

Musemić se vraća

Kao što čujem sa bloga ili stranice www.fksarajevoinfo.blogger.ba ili www.fksarajevoinfo.co.nr Musemić bi se trebao vratiti sa suspenzije radi njihove peticije.Nakon suspenzije koja je trebala trajati do 29 semptembra,Musemić se vraća na kormilo Sarajeva.
-Pukšat ću da nadoknaim ono što nisam bio na terenu.Posmatrao sam meč Sarajevo-Leotar gdje su momci pobijedili sa 3-0 na tribinama,i znam da su spremni za osvajnje još bodova.-.rekao je Musemić.
Sa strane se možda bolje vide dešavanja na terenu. Sarajevo je dalo golove protiv Trebinjaca na vrijeme, a stvorilo je i nekoliko povoljnih šansi. Istakao bih Almira Turkovića, Emira Janjoša, Alena Bašića i Zdravka Šarabu, izjavio je Musemić za jednog od reportera Oslobođenja.http://img440.imageshack.us/img440/6040/1747zvogn0.jpgMusemić:Jedva čekam ponovo na kormilo

Dok je Pašalić i ekipa u savezu,Barbarez i ekipa se ne vraćajuNa pitanje dali je moguće da se Barbarez i ostali vrate bio je jako jednostavan.Barbarez je odgovorio:Dok još igram u Bundes Ligi i to za Leverkusen mogu biti iskorišten.Ali samo radi pojedniaca iz saveza ne želim da se vratim.Pitali su ga na kojoj poziciji bi volio da igra ukolko bi se vratio.Pa,želio bi igrati na poziciji napadaća i da budem kapiten reprezentacije.Ali ponovo ponavljam da neću igrat u reprezentaciji dok ne odu pojednici iz saveza!

http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/060902021.jpgBarbarez:Nevraćam se dok Pašalić i eipa ne odu!

Plišek, Tošak, Mateus kandidati za repku bih

Nijemac Lotar Mateus, Čeh Jirži Plišek i Velšanin Džon Tošak, kandidati za selektora bh. reprezentacije.NSBiH je ovime dokazao da nije više zainteresovan za Muzurovića.Nesto o Matthausu

Lotas Mathaus


http://www.geocities.com/Colosseum/Park/8885/Matthaus90.jpgPuno Ime:Lothar Herbert Matthäus
Rođen:Mart,21 1961(46 godina)
Mijesto Rođenja:Erlangen,Zapadna Njemačka
Pozicije:Zadnji odbrambeni,Vezni igrač,Obrambeni igrač
Klubovi koje je treniro:Rapid Sk Win,Partizan Belgrad,Reprezentacija Mađarske,Atletico Paranaense i FC Red Bull Salzburg.
*Matthaus je poznata Bayernova zvijezda.►Bosnian Football Leauge◄
http://sveobosanskojligi.blogger.ba
22/10/2007 18:25