beats by dre cheap

Vijesti iz Premijer Lige BiH

The image “http://www.bhdani.com/arhiva/188/lopta.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.Statiska 10.kola

Najboljih 11 u 10 kolu

Golman:Vasilj(Zrinjski)


Obrana:Stjepanović(Modriča),Zaimović(Velež=,Seferović(Jednistvo)


Vezni Red:Živković (Modriča Maxima),Šabić(Čelik),Karogaln(Široki Brijeg),Bučan(Sarajevo)


Napad:Bubalo)Široki Brijeg)


Špic:Novaković(Čelik),Spalević(Slavija)


Junak 10 kola je Stanko Bubalo.Razlog je zato što je bio kreator preokretaja u Slaviji.Tragičar je igrač Žepča Igor Mrčeta jer je dao autogol.Najbolji potez u 10 kolu uradio je
sead Bučan igrač bordo tima.Nagradu za najbolji potez je dobijo zato što je zamijenio Admira Raščića radi povrede,nakon samo minutu provedenosti na terenu,Sead oduzima loptu ide prema golu Leotara i zabija.

Što se tiče tribina najviše je bilo navijača Čelika.Ukupno je došlo 35000 hiljada na Bilino Polje,te u gostima 8000 hiljada,Iza njih je jako popularan Željezničar koji je na Grbavicu poveo ukupno 18000 navijača te u gostima 4 hiljade više navijača.Dok je vodeća Modriča tek na 14 poziciji.

Naj fer plej klub je Zrinjski koji je do sada imao 21 žuti karton ali bez i jednog crvenog kartona.Naj ne plej fer klub je Travnik sa 31 žutim kartonom i 2 creva,što znači 35 kaznenih poena.

Stanje na tabeli glasi:
Modriča je prva sa 24 boda.Iza nje je jako iznenađujući Čelik sa 20 bodova.Branitelj titule se nalazi na 6 mijestu sa 14 bodova.Željezničar je na 13 mijestu sa 11 bodova,te Sloboda na 8 mijestu sa 14 bodova.

Najbolji domaćin u Premijer Ligi BiH je bio Modriča sa 18 osvojenih bodova.Dok je u gostima najbolji Zrinjski sa samo 7 osvojenih bodova.
►Bosnian Football Leauge◄
http://sveobosanskojligi.blogger.ba
23/10/2007 16:51