beats by dre cheap

Treba li nama Udruga premijerligaša?

TinyPic image

O ovakvoj temi se pričalo i pri kraju sezone Premijer Lige BiH.I ponovo je osnivatelj ove teme Zrinjski.Kada je završila sezona više se nije pričalo o tome.Nova sezona je počela.Trebalo je 10-ak kola da se ponovo počne pričati o udruzi premijerligaša.A zašto su čelni ljudi Zrinjskog zaustavili temu još je nepoznato.Znamo da je Premijer Liga svake godine sve slabija i jadnija.NS BiH bi trebao to učiniti da bude obrnuto,ali poni samo kradu pare već godinama.
Šta bi nam trebala donijeti udruge premijerligaša?
Udruga kao takva trebala bi biti osnovana radi bolje Lige,zanimljivije Lige.Zadovoljavanje nogometnih simpatizera.Kojih u prosjeku zna biti samo 1500 do 3000.
Udruga za glavni cilj ima organizacijsko, programsko i stručno djelovanje u cilju unapređenja vrhunskog nogometa. Udruga premijerligaša bi trebala rješavati pitanja od zajedničkog interesa za sve klubove i njihove uposlenike.
Udruga premijerligaša bi trebala imati utjecaj na određivanje kalendara na Premijer Ligi BiH.A ne da na našem kalenadaru piše da zaadnje kolo Premijer Lige BiH da ijeli jedan te isti dan sa finalom Lige Prvaka.
Udruga Premijerligaša bi treba doprinjeti bolju budćnost,i budžet na našim timovima.
Udurga Premijerligaša bi kratko rečeno tebala doprinjeti bolju budućnost u bosanskohercegovačkim timovima.

►Bosnian Football Leauge◄
http://sveobosanskojligi.blogger.ba
06/11/2007 16:57